TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

 

 

DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN ACTORIE ȘI CONTROLUL EMOȚIILOR

  • Controlul Emoțiilor: Navigarea prin labirintul sentimentelor

  • Autocunoaștere prin Teatru: Descoperirea profundă a Sinelui.

  • Pronunție și Creativitate: Găsirea unei voci unice.

 

CE VEI ÎNVĂȚA?

  • Exerciții de pronunție; Lucrul asupra pronunției în cadrul cursurilor de teatru te poate ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și exprimare verbală. Pronunția corectă și clară te poate face mai înțeles și mai convingător în orice context.

  • Îmbunătățirea pronunției poate contribui, de asemenea, la creșterea încrederii în sine și la dezvoltarea unei voci mai puternice și expresive. Improvizație scenică; Improvizația în teatru îți dezvoltă abilitățile de adaptare rapidă la situații noi și neprevăzute. Aceste abilități te pot ajuta în viața de zi cu zi, în situații în care trebuie să iei decizii rapide și să te adaptezi la schimbări.

  • Vei învăța să îți controlezi emoțiile; Această abilitate de a gestiona emoțiile poate avea un impact pozitiv asupra stării tale generale de bine și te poate ajuta să-ți crești încrederea în propriile tale capacități emoționale. Vei face exerciții pentru relaxare; Aceste exerciții te pot învăța cum să te relaxezi înainte de a urca pe scenă sau în situații tensionate și pot fi transferabile și în alte aspecte ale vieții tale. Învățarea tehnicilor de relaxare te poate ajuta să te simți mai calm, mai concentrat și mai echilibrat.

  • Te vei distra lucrând pe texte celebre; Această experiență te poate ajuta să înțelegi mai bine arta dramatică, să-ți dezvolți sensibilitatea estetică și să-ți extinzi cunoștințele culturale. Vei învăța să te descoperi. vei avea ocazia să-ți descoperi emoțiile, interesele, limitele și potențialul artistic. Vei avea șansa de a te exprima liber, de a-ți dezvolta creativitatea și de a-ți explora identitatea. Această auto-reflecție și auto-descoperire te pot ajuta să-ți dezvolți încrederea în tine, să-ți cunoști mai bine punctele forte și să-ți îmbrățișezi autenticitatea.

  • Exerciții de gestionare a emoțiilor. Vei învăța cum să recunoști și să-ți controlezi emoțiile, să le direcționezi în interpretarea personajelor și să le utilizezi pentru a transmite mesaje și stări specifice. Aceste exerciții te pot ajuta să dezvolți o mai bună înțelegere a propriilor emoții și să-ți îmbunătățești abilitățile de reglare emoțională.

 

COST CURSURI: 300 DE LEI PE LUNĂ
 

DURATA: Recomandăm minim 3 Luni, câte 2 ore de curs pe Săptămână

ÎNSCRIERE

Te așteptăm în data de 25 Februarie la sediul nostru din Strada Cireșului, Nr. 27, Sector 3, București pentru a te putea înscrie la cursurile noastre de teatru sau dezvoltare personală.

 

Orașe de desfășurare a cursurilor:

  • București - Strada Cireșului, Nr. 27, Sector 3, București.

*Momentan nu există cursuri de teatru sau dezvoltare personală în orașele: Timișoara, Constanța și Călărași.

 

Înscrierile au loc în intervalul orar: 13:00 - 14:00.

Detalii: 0724187845

 

DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN ACTORIE ȘI CONTROLUL EMOȚIILOR

Explorarea sinelui

Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: