Costul cursurilor noastre este de 300 LEI pe lună.

 

*Recomandăm minim 3 Luni,

COST & DURATĂ

Orașe de desfășurare a cursurilor:

  • Strada Cireșului, Nr. 27, Sector 2, București

 

 

LOCAȚIE

DESPRE CURS:

 

Este momentul să-ți descoperi creativitatea și să îți pui imaginația în joc pentru a scrie piese de teatru într-un mod inedit și plin de energie. Te așteptăm la cursul inovator "Teatru în Acțiune" susținut de Carmen Marinescu. Aprofundează-ți abilitățile narrative și artistice în procesul captivant de scriere a unei piese de teatru.

 

CE VEI ÎNVĂȚA?

 

"Teatru în Acțiune" este un curs inovator care te va ghida prin procesul unic si captivant de scriere a unei piese de teatru! Acest program extins de 3 luni aduce o combinație echilibrată între teorie, jocuri interactive și experiență practică pentru a dezvolta abilitățile tale artistice și narative. În cadrul acestui curs, veți forma echipe, învățând să treceți toate emoțiile pe hârtie. Fiecare echipă va primi o temă și apoi va întra în lumea improvizației, transformând ideile spontane în momente dramatice sau amuzante. Fiecare detaliu, replică memorabilă și gest creat în timpul improvizației va fi înregistrat pe hârtie, pentru a transforma aceste momente într-o piesă de teatru. Vei învăța cum să-ți canalizezi creativitatea, să creezi personaje captivante și să construieșți structuri narative complexe.

 

STRUCTURĂ

 

  • PARTEA TEORETICĂ

Învață bazele creării unei povești teatrale, dezvoltă structuri narative și înțelege elementele esențiale ale construirii unui dialog.

 

  • JOCURI ȘI GESTIONAREA EMOȚIILOR

Descoperă metode interactive și jocuri teatrale care îți vor dezvoltă abilitatea de a gestiona emoțiile proprii și ale celorlalți. Această etapă îți va oferi instrumente esențiale pentru a da viață personajelor într-un mod logic și coerent.

 

  • PARTEA PRACTICĂ

Improvizație: Intră în inima acțiunii cu sesiuni practice de improvizație. Formați echipe, explorați teme provocatoare și transpuneți momentele memorabile într-o piesă de teatru.

 

FINALIZARE

 

Piesa de teatru se va juca de către actorii Teatrului Arthesium, iar cursanții vor fi prezenți la repetiții. Data de jucat se va stabili ulterior.

 

Înscrie-te la cursul "Teatru in Acțiune" și descoperă cum să-ți aduci ideile la viață într-un mod inovator și captivant. Fii pregătit să explorezi, să înveți și să creezi împreună cu o echipă pasionată de teatru!

 

ÎNSCRIERE

 

Înscrierea se face completând formularului online (Click aici!) sau pe butonul de mai jos.

 

Înscrierile au loc în intervalul orar: 13:00 - 14:00.

Detalii: 0724187845

APASĂ AICI PENTRU A TE ÎNSCRIE!

CURS DE SCRIERE

COOKIES

PRELUCRAREA DATELOR

CONFIDENȚIALITATE

TERM. & CONDIȚII

S.O.L.

A.N.P.C.

Conţinutul acestui site este protejat prin drepturi de autor şi este proprietatea Teatrului Independent Arthesium.