PRELUCRAREA DATELOR

Bun venit pe https://teatrularthesium.ro, operat de Teatrul Independent Arthesium. Respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră și dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

 

 

Responsabilul cu PROTECȚIA DATELOR:

 

Teatrul Independent Arthesium acordă o atenție deosebită protecției datelor și a fost desemnat drept responsabil cu protecția datelor cu caracter personal. Dacă aveți întrebări sau solicitări referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail arthesium@yahoo.com. Modulele cookie sunt fișiere mici de text stocate pe dispozitivul dumneavoastră (computer, telefon mobil sau alt dispozitiv) atunci când vizitați un site web. Acestea sunt utilizate pentru a asigura funcționalități de bază ale site-ului, pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru a furniza informații despre utilizatori și interacțiunile lor pe site.

 

 

Scopul prelucrării datelor:

 

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul oferirii și îmbunătățirii serviciilor noastre, precum și pentru a vă furniza informații relevante despre cursurile și evenimentele noastre. Datele dumneavoastră pot fi utilizate și în scopuri de marketing, cu consimțământul dumneavoastră prealabil.

 

Categorii de date prelucrate:

 

  • DATE DE IDENTIFICARE:

Aceasta include numele, adresa de e-mail și orice altă informație pe care o furnizați voluntar în timpul înregistrării sau a participării la evenimentele noastre.

 

  • DATE DE CONTACT

Prelucrăm datele de contact pentru a vă putea informa cu privire la cursurile noastre, modificări în program sau orice altă informație relevantă.

 

  • DATE DE UTILIZARE

Colectăm informații despre modul în care interacționați cu site-ul nostru, inclusiv paginile vizitate, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru analiza statistică.

 

 

Temeiile juridice ale prelucrării:

 

Prelucrarea datelor dumneavoastră este justificată pe baza consimțământului dumneavoastră, în cazul în care acesta este necesar, sau în conformitate cu obligațiile noastre legale.

 

Securitatea datelor:

 

Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal și pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora.

 

Drepturile dumneavoastră:

 

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, puteți retrage consimțământul acordat pentru prelucrarea datelor în orice moment.

 

Transferul internațional de date:

 

Datele dumneavoastră pot fi transferate și stocate în afara Spațiului Economic European, dar vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura protecția adecvată a datelor dumneavoastră.

 

Actualizări ale politicii:

 

Politica noastră de prelucrare a datelor poate suferi modificări ocazionale pentru a reflecta schimbările în legislația privind protecția datelor sau pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de prelucrare a datelor. Orice modificare semnificativă va fi adusă la cunoștința dumneavoastră prin intermediul site-ului nostru.

 

Contact

 

Pentru întrebări sau solicitări referitoare la politica noastră de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail arthesium@yahoo.com.

COOKIES

PRELUCRAREA DATELOR

CONFIDENȚIALITATE

TERM. & CONDIȚII

S.O.L.

A.N.P.C.

Conţinutul acestui site este protejat prin drepturi de autor şi este proprietatea Teatrului Independent Arthesium.