TERMENI & CONDIȚII

Bun venit pe website-ul https://teatrularthesium.ro, operat de Teatrul Independent Arthesium. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza sau accesa serviciile noastre. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 

 

Utilizarea site-ului:

 

1.1. Accesul la site-ul nostru este permis doar pentru scopuri legale și conforme cu acești Termeni și Condiții.

 

1.2. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul nostru într-un mod care ar putea afecta negativ funcționarea acestuia sau să accesați informații sau resurse care nu sunt destinate publicului general.

 

1.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile, de a suspenda sau de a întrerupe accesul la site fără notificare prealabilă pentru orice motiv, inclusiv în cazul unui comportament care încalcă acești Termeni și Condiții.

 

 

Drepturi de proprietate intelectuală:

 

3.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe site, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, design grafic, logo-uri, și software, sunt deținute de Teatrul Independent Arthesium sau de terțe părți licențiate.

 

3.2. Nu aveți dreptul să reproduceți, să distribuiți, să modificați sau să utilizați în orice alt mod materialele de pe site fără acordul scris al Teatrului Independent Arthesium.

 

Modificări ale Termenilor & Condițiilor:

 

4.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi efectivă imediat ce este publicată pe site.

 

4.2. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

 

Limitarea răspunderii:

 

5.1. Utilizarea site-ului este pe propriul dumneavoastră risc. Teatrul Independent Arthesium nu este responsabil pentru pierderi sau daune rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului.

 

5.2. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau întrerupe funcționarea site-ului pentru întreținere sau în caz de urgență fără notificare prealabilă.

 

Legislație și Jurisdicție:

 

6.1. Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile în vigoare în România.

 

6.2. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 

Contact

 

Pentru întrebări sau solicitări referitoare la Termenii și Condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail arthesium@yahoo.com.

COOKIES

PRELUCRAREA DATELOR

CONFIDENȚIALITATE

TERM. & CONDIȚII

S.O.L.

A.N.P.C.

Conţinutul acestui site este protejat prin drepturi de autor şi este proprietatea Teatrului Independent Arthesium.