ECHIPA NOASTRĂ

VICTORIA TIRZIMAN

INSTRUCTOR @ARTHESIUM

ALEX CRISTEA

INSTRUCTOR @ARTHESIUM

IOANA DUCA

COMMUNICATION MANAGER @ARTHESIUM

CARMEN MARINESCU

TEATROLOG ȘI INSTRUCTOR @ARTHESIUM

ȘTEFAN ZAHARIA

INSTRUCTOR @ARTHESIUM

DANIEL CIOBOATA

INSTRUCTOR @ARTHESIUM

LUANA LUTE

ACTRIȚĂ & INSTRUCTOR @ARTHESIUM

COSMIN CORNICI

DIRECTOR @ARTHESIUM ȘI REGIZOR

DESPRE NOI:

În anul 2012, Cosmin Cornici, fondatorul Arthesium, a pus bazele acestui proiect unic, începând cu o grupă de actorie pentru elevi de liceu. În urma acestei experiențe, s-a născut trupa Arthesium, inițial alcătuită din 15 actori și condusă de un tânăr și pasionat student la actorie.

 

De-a lungul anilor, Arthesium a evoluat dintr-o simplă trupă într-un adevărat Teatru Independent, construindu-și identitatea în holurile Universității Hyperion. Visul lui Cosmin Cornici a prins contur, iar acesta a dorit să adune tineri pasionați de teatru sub același acoperiș și sub aceeași direcție.

 

Momentul de cotitură a fost marcat de dorința de a extinde această comunitate și de a atrage pasionați din întreaga țară. În doar 6 luni de la înființarea trupei, Irina Puria s-a alăturat echipei, dublându-și eforturile pentru a aduce o altfel de experiență teatrală în rândul cursanților.

 

În cei aproape 12 ani de activitate, Arthesium a dezvoltat o rețea extinsă de instructori și a organizat cursuri în diverse orașe precum București, Constanța, Brașov, Timișoara, Pitești și Călărași. Cu peste 5000 de cursanți pasionați, trupa a devenit un adevărat simbol al dezvoltării personale și al controlului emoțiilor prin arta teatrală.

 

Arthesium a acumulat nu mai puțin de 34 de premii, reflectând excelența și dedicarea echipei în numeroase concursuri și festivaluri de actorie. Încă de la debut, trupa a urcat pe podiumul unui concurs național, iar în cadrul festivalului „Teatru de Buzunar” din 2013, a obținut premiile 2 și 3 la secția monolog.

 

Calea trupei Arthesium a fost marcată și de apariții remarcabile pe scene prestigioase, inclusiv pe cele ale Teatrului Național București (TNB). Spectacole precum „Ursul” și „O noapte furtunoasă” au adus trupei recunoaștere și apreciere, consolidându-și poziția în peisajul teatral național.

 

Cu o echipă solidă și pregătită să ghidăm fiecare cursant către succesul său, Teatrul Independent Arthesium continuă să ofere oportunități de dezvoltare profesională și personală. Dacă și tu îți dorești să faci parte din această călătorie captivantă a teatrului, contactează-ne, iar noi vom face tot posibilul să aducem magia Arthesium și în orașul tău! 😊

COOKIES

PRELUCRAREA DATELOR

CONFIDENȚIALITATE

TERM. & CONDIȚII

S.O.L.

A.N.P.C.

Conţinutul acestui site este protejat prin drepturi de autor şi este proprietatea Teatrului Independent Arthesium.