TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

CIFRE ȘI REALIZĂRI

În cei aproape 12 ani de activitate, ne-au trecut pragul peste 5000 de cursanți pasionați de actorie. Majoritatea persoanelor care se înscriu la cursurile noastre, au ca obiective dezvoltarea personală și controlul emoțiilor. Foarte mulți dintre ei își doresc să joace pe o scenă, așa că se înscriu la cursurile de actorie.  

 

Până în prezent, Teatrul Independent Arthesium a acumulat 34 premii, ca urmare a participării la mai multe concursuri și festivaluri de actorie. În primul an de activitate, Arthesium a urcat pe podiumul unui concurs național de actorie, clasându-se pe locul 2, iar în 2013, în cadrul festivalului „Teatru de Buzunar”, trupa a obținut premiile 2 și 3 la secția monolog.

 

 

Trupa Arthesium a urcat prima dată pe scenele Teatrului Național București (TNB), în 2018, cu piesa „Ursul”, iar cel mai recent spectacol pe aceeași scenă este „O noapte furtunoasă”, cu distribuția: Magdalena Barbă, Răzvan Harag, Grecu Valentin, Andreea Mihalache, Gabriel Smeeanu, Noemi Stoicescu, Gabriel Luca, Ștefan Andrian, Cristea Alexandru.

Noi facem eforturi constante pentru a construi oportunități de dezvoltare pentru fiecare cursant. Echipa noastră este consolidată și pregătită să ajute pe oricine să își urmeze visul de a juca pe o scenă și de a se dezvolta pe plan profesional și personal.

VISUL ARTHESIUM

Povestea noastră a început în 2012, când Cosmin Cornici, fondatorul Arthesium, student la actorie în anul II pe atunci, a fost rugat de o profesoară a Universității Hyperion să conducă o grupă de actorie pentru câțiva elevi de liceu. Pe atunci, Teatrul Independent Arthesium se numea „trupa Arthesium” și avea în componență 15 actori. După ce proiectul cu liceenii s-a încheiat, Cosmin a descoperit cât de mult i-a plăcut această experiență și a fost fascinat de atmosfera și starea oferite de cursați, așa că a continuat proiectul în holurile facultății Hyperion, cu 15 persoane, și a început să construiască un Teatru neconvențional, cu oameni pasionați de actorie.

 

„Când am plecat la drum cu acest proiect, mi-am dorit să aduc tinerii pasionați de teatru sub același acoperiș și sub aceeași direcție.“

- Cosmin Cornici.

 

 

Acela a fost momentul când un vis a început să se creioneze în mintea lui. Mai exact, și-a propus să adune, din toată țara, pasionații de un altfel de teatru. La 6 luni de la înființarea trupei, eforturile trupei au fost dublate de Irina Puria, care s-a alăturat echipei.

Ulterior, în anii ce au urmat, Cosmin și Irina au format o echipă de instructori, deoarece cursurile desfășurate de Arthesium s-au extins în orașele: București, Constanța, Brașov, Timișoara, Pitești și Călărași.

Dacă ne citești și ai vrea ca Arthesium să vină și la tine în oraș, contactează-ne și încercăm să găsim o soluție! 😊

Peste

 

de spectacole

0

Peste

 

de premii câștigate

0

Peste

 

de absolvenți

0
Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: