TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

De peste 10 ani, ne-am dedicat cu pasiune artei teatrale, aducând pe scenă povești unice și oferind cursuri de teatru captivante.

DESPRE TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM - O ISTORIE CÂT O POVESTE

Povestea Arthesium începe în 2012 când fondatorul Arthesium, Cosmin Cornici (student în anul II pe atunci), a fost rugat de o profesoară a Universitatii Hyperion să conducă o grupă de actorie pentru câțiva elevi de liceu.

În momentul în care acest proiect s-a încheiat, Cosmin a descoperit cât de mult i-a plăcut atmosfera și starea dată de cursanti, așa că au început repetițiile la Hyperion cu 10 persoane pentru un altfel de Teatru!

 

„Când am plecat la drum cu acest proiect, mi-am dorit să aduc tinerii pasionați de teatru sub același acoperiș și sub aceeași direcție“

- Cosmin Cornici.

 

Visul a început să se creioneze în mintea lui: “Să adune pasionații de un altfel de teatru din toată țara”! La 6 luni de la înființare, Irina Puria s-a alăturat echipei și de atunci acești doi oameni au trecut peste piedicile ce au apărut, și au continuat să creadă în visul lor și să îl transmită mai departe!

În acest timp, Cosmin și-a creat o echipa de instructori, o parte fiind formați în cadrul Arthesium, ceilalti fiind absolvenți de Teatru; o echipă cu o direcție! Astfel că până în prezent Arthesium a acumulat 34 premii și peste 300 de spectacole. Încă din primul an, s-a format Portofoliul Arthesium cu locul 2 la un concurs național de actorie plus premiile 2 și 3 la secția monolog din cadrul festivalului „Teatru de buzunar”, ediția 2013.

Comunitatea Arthesium s-a extins la Constanța, Brașov și Pitești, alte orașe fiind deja pe lista pentru viitoare workshop-uri sau cursuri. Dacă ne citesti și ai vrea ca Arthesium să vină la tine în oraș, contactează-ne și dacă orașul tău nu e pe listă, poate găsim o soluție.

Prima apariție pe scenele Teatrului National Bucuresti a trupei a fost în 2018 cu piesa “Ursul”, iar cel mai recent spectacol pe aceeași scenă este “O noapte furtunoasă”, distribuția fiind formată din: Magdalena Barbă, Răzvan Harag, Grecu Valentin, Andreea Mihalache, Gabriel Smeeanu, Noemi Stoicescu, Gabriel Luca, Ștefan Andrian, Cristea Alexandru.

Echipa Teatrului Independent Arthesium muncește tot timpul anului pentru a găsi și a crea oportunități pentru fiecare membru, chiar dacă uneori este dificil. În prezent Teatrul Independent Arthesium le oferă pasionaților șansa de a se face văzuți, de a se dezvolta pe plan profesional și de a-și urma visul. Echipa noastră are o direcție clară și este pregătită să te ajute pe toată perioada cursurilor.

Comunitatea Arthesium s-a extins în mai multe orașe din țară. În prezent puteți urma cursuri de teatru, dezvoltare personală și control al emoțiilor în București, Timișoara, Constanța și Călărași.

 

Ne puteți urmări activitatea sau chiar discuta cu noi folosind link-urile de mai jos.

Discută cu noi pe WhatsApp!

Urmărește-ne pe Instagram!

Urmărește-ne pe Facebook!

PESTEDE SPECTACOLE

0

PESTEDE PREMII CÂȘTIGATE

0

PESTEDE ABSOLVENȚI

0
Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: