TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

TEATRU ÎN ACȚIUNE: Curs Intensiv de Scriere a unei piese de teatru prin Improvizație

Este momentul să-ți descoperi creativitatea și să îți pui imaginația în joc pentru a scrie piese de teatru într-un mod inedit și plin de energie.

 

Susținut de Carmen Marinescu.

 

DESCRIERE

Teatru in actiune este un curs inovator care te va ghida prin procesul unic si captivant de scriere a unei piese de teatru! Acest program extins de 3 luni aduce o combinație echilibrată între teorie, jocuri interactive și experiență practică pentru a dezvolta abilitățile tale artistice și narative.

În cadrul acestui curs, veți forma echipe, învățând să treceți toate emoțiile pe hârtie. Fiecare echipă va primi o temă și apoi va întra în lumea improvizației, transformând ideile spontane în momente dramatice sau amuzante.

Fiecare detaliu, replică memorabilă și gest creat în timpul improvizației va fi înregistrat pe hârtie, pentru a transforma aceste momente într-o piesă de teatru. Vei învăța cum să-ți canalizezi creativitatea, să creezi personaje captivante și să construieșți structuri narative complexe.

 

STRUCTURĂ
 

PARTEA TEORETICĂ

  • Învață bazele creării unei povești teatrale, dezvoltă structuri narative și înțelege elementele esențiale ale construirii unui dialog.

 

JOCURI ȘI GESTIONAREA EMOȚIILOR

  • Descoperă metode interactive și jocuri teatrale care îți vor dezvoltă abilitatea de a gestiona emoțiile proprii și ale celorlalți. Această etapă îți va oferi instrumente esențiale pentru a da viață personajelor într-un mod logic și coerent.

 

PARTEA PRACTICĂ

  • Improvizație: Intră în inima acțiunii cu sesiuni practice de improvizație. Formați echipe, explorați teme provocatoare și transpuneți momentele memorabile într-o piesă de teatru.

 

FINALIZARE

Piesa de teatru se va juca de către actorii Teatrului Arthesium, iar cursanții vor fi prezenți la repetiții. Data de jucat se va stabili ulterior.

Înscrie-te la cursul "Teatru in Acțiune" și descoperă cum să-ți aduci ideile la viață într-un mod inovator și captivant. Fii pregătit să explorezi, să înveți și să creezi împreună cu o echipă pasionată de teatru!

Detalii: 0724187845

APASĂ AICI PENTRU A COMPLETA FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

TEATRU ÎN ACȚIUNE

Curs Intensiv de Scriere a unei piese de teatru prin Improvizație

Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: