TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

APASĂ AICI PENTRU A COMPLETA FORMULARUL DE PREÎNSCRIERE

TESTIMONIALE ABSOLVENȚI

''Numele meu este Adrian și urmez cursurile Arthesium în orașul București începând din primăvara anului 2021. Mă simt foarte bine când particip la cursuri și mă distrez de minune împreună cu colegii mei de grupă. Jocurile mele favorite de actorie sunt HEP și SAMURAI, dar acestea nu sunt singurele. Aștept cu nerăbdare primul nostru spectacol!'' - Adrian, București

TESTIMONIALE ABSOLVENȚI

''Pentru mine, cursul de actorie este ca și weekend-ul mult așteptat. Coincidența face să fie și duminica. În decursul celor 3 ani (și ceva) de când fac parte din trupă și particip la cursuri, am învățat o mulțime de jocuri prin care ne îmbunătățim anumite caracteristici (atenție, ritm, spontaneitate, capacitate de adaptare, memorie etc.), însă pot spune că Ninjah este preferatul meu și țin minte că mi-am julit și genunchii. Nu doar o dată, ci de mai multe ori. Deși nu lucrez în domeniul artistic, jocurile m-au ajutat enorm la locul de muncă: de la o dicție aproape perfecta (pentru diversele prezentări) până la capacitatea de adaptare și spontaneitate.'' - Miruna, București

TESTIMONIALE ABSOLVENȚI

''Sunt aproape 3 ani de când fac parte din Trupa Arthesium. Efectiv nu mă pot lăsa!  După o săptămână de birou și un weekend de party, repetițiile de duminică cu echipa îmi dau boost-ul de energie și pozitivitate de care am nevoie. Tonicul meu pentru minte și suflet! Dacă vrei să ai parte de râsete, prieteni noi, timp pentru tine și dezvoltarea ta personală într-un mediu artistic, îți recomand cu încredere cursurile Arthesium.  

ATENȚIE: Aceste cursuri pot crea dependență!!!'' - Ambra Pavel, București

TESTIMONIALE ABSOLVENȚI

''Cum mereu îmi place să fac din țânțar armăsar, însă de data aceasta nu încape vorba de îndoială, voi spune că pasiunea și bucuria mea pentru teatru au crescut enorm de când am început Cursurile Arthesium ☆. Mă bucur că am făcut această alegere și mă bucur și mai mult că mă număr printre toți oamenii talentați de acolo, de la instructori, până la ceilalți colegi. Când sunt acolo e ca și cum sunt în oaza mea de liniște și nimeni nu poate să îmi năruie ceea ce simt. Vă recomand să mergeți, fie că vă place sau nu teatrul, sau încă nu știți, încercați!'' - Cristina Ana-Maria, București

TESTIMONIALE ABSOLVENȚI

"Numele meu este Yasmin sunt din orașul Constanța, și pot spune ca îmi place foarte mult sa fac teatru pentru că dezvolta atât comunicarea cât și creativitatea, iar  jocurile de dicție și improvizațiile sunt foarte distractive și le consider preferatele mele" - Yasmin, Constanța

 

 

 

 

 

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM - BUCUREȘTI

Telefon: 0724187845

Adresa: Strada Hagiului Nr. 18, București, România

CURSURI DE TEATRU

Învață tehnici de actorie și regie de la instructori profesioniști în cadrul Cursurilor de Teatru Arthesium.

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Dezvoltă-ți personalitatea și învață cum să fii mai sigur pe tine, cum să depășești anxietatea și teama de scenă.

CONTROL AL EMOȚIILOR

Învață cum să-ți controlezi emoțiile prin teatru alături de actori profesioniști cu experiență de peste 10 ani în domeniu.

CE VEI ÎNVĂȚA?

 • Exerciții de gestionare a emoțiilor;
 • Vei învăța pronunție și postură scenică;
 • Tehnici de a transmite un gând;
 • Îți vei dezvolta imaginația;
 • Vei învăța cum să îți folosești mimica;
 • Vei lucra pe autocunoaștere;
 • Îți vei dezvolta capacitatea de reacție la situații stresante.

CE VEI ÎNVĂȚA?

 • Exerciții de pronunție;
 • Improvizație scenică;
 • Vei învăța să îți controlezi emoțiile;
 • Vei face exerciții pentru relaxare;
 • Te vei distra lucrând pe texte celebre;
 • Vei învăța să te descoperi

CE VEI ÎNVĂȚA?

 • Îți vei îmbunătăți dicția;
 • Vei învăța cum să improvizezi;
 • Vei căpăta aptitudini scenice;
 • Îți vei dezvolta imaginația;
 • Vei face exerciții de mișcare scenică;
 • Vei lucra cu texte de teatru;
 • Vei realiza un spectacor:
 • Vei face jocuri de rol și interpretare.

SUMMER SCHOOL

Înscrieri cu prezența fizică pe data de: 11 iunie, între orele 16:00 - 18:00, Strada Hagiului Nr. 18, București

Costuri: 250 DE LEI
Frecventa: 2 ore/săptămânal
Programul de lucru îl poți alege în ziua înscrierilor

Nume
Prenume
Adresa ta de e-mail
Orașul
Conținutul mesajului
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

CURSURILE DE ACTORIE, DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI CONTROL AL EMOȚIILOR - DOAR 250 LEI / LUNĂ

Dacă îți dorești să-ți dezvolți abilitățile actoricești și să-ți controlezi emoțiile, aceste cursuri de teatru sunt perfecte pentru tine! Vei descoperi cum să devii mai sigur pe tine și să-ți depășești limitele prin intermediul teatrului și al jocurilor de improvizație.

Vei lucra cu experți în actorie, care îți vor oferi sfaturi personalizate și te vor ajuta să înțelegi cum să-ți controlezi emoțiile și să-ți găsești vocea interioară. De asemenea, vei învăța cum să-ți îmbunătățești dicția, să-ți dezvolți creativitatea și să-ți perfecționezi aptitudinile scenice.

Pe lângă acestea, vei face exerciții de mișcare scenică, vei lucra cu texte de teatru captivante și vei fi încurajat să joci roluri diverse. Toate acestea te vor ajuta să-ți dezvolți imaginația și să-ți îmbunătățești capacitatea de a te exprima într-un mod clar și convingător.

La finalul cursului, vei fi capabil să-ți controlezi emoțiile, să te exprimi în public cu încredere și să-ți găsești vocea interioară. De asemenea, vei avea ocazia să prezinți un spectacol memorabil împreună cu colegii tăi, care îți va demonstra abilitățile de actorie și creativitatea.

Aceste cursuri de teatru te vor ajuta să-ți depășești limitele și să-ți descoperi potențialul actoricesc, în timp ce te vei bucura de o experiență de învățare plină de distracție și provocări. Nu rata oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile și de a te distinge în fața publicului!

Nume
Prenume
Adresa ta de e-mail
Orașul
Conținutul mesajului
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!
Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: