TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

Arthesium vrea Acasa – 10 septembrie 2023

 

Cu emotie in suflet, Teatrul Arthesium are placerea de a te invita la un eveniment inedit si plin de pasiune ce va avea loc pe data de 10 septembrie. Alatura-te noua pentru a sarbatori o zi memorabila, in care visul nostru de a construi propriul teatru prinde viata!

 

Dupa 12 ani de existenta, cu o pasiune arzatoare pentru teatru si o dorinta profunda de a ne construi propriul camin artistic, am hotarat sa facem un pas indraznet spre visul nostru. Impreuna si alaturi de voi, ne dorim sa transformam aceasta viziune in realitate.

 

Evenimentul "Arthesium Vrea Acasa" isi propune sa aduca impreuna oameni dornici de a se bucura de arta teatrala in locatii speciale: Random Space si The Pub din Bucuresti si Tchibo Pub&Grill din Calarasi. Vei avea ocazia unica de a asista la un adevarat maraton de teatru, unde vei fi captivat de povestiri minunate si de talentul remarcabil al actorilor si cursantilor nostri.

 

Programul spectacolelor din data de 10 septembrie va fi urmatorul:

 

· Spectacolul "Vieti tumultuoase" – ora 14.00, The Pub, Bucuresti

· Spectacolul "Vieti tumultuoase -  ora 16:00, The Pub, Bucuresti

· Stiri de ultima ora - ora 17.00, Random Space, Bucuresti

· Ticuri cu Tocuri – ora 20.00, Random Space, Bucuresti

· Happy or Sad? – ora 16.00, Tchibo Pub&Grill, Calarasi

· Incurcate sunt caile … banilor – ora 18.00, Tchibo Pub&Grill, Calarasi

 

 

Fiecare piesa de teatru interpretata in cadrul evenimentului va fi o expresie autentica a pasiunii noastre pentru actorie si a dorintei de a va oferi o experienta memorabila.

 

Dar acest eveniment nu este doar despre spectacol si emotie - este si despre implinirea unui vis. Scopul "Arthesium Vrea Acasa" este sa strangem fonduri pentru a ne construi propriul teatru, in care sa continuam sa dezvoltam pasiunea pentru teatru si sa oferim cursantilor nostri oportunitati unice de dezvoltare personala si autocunoastere prin actorie.

 

Pentru a participa, poti sa iti rezervi locul in avans, contactandu-ne la numarul de telefon special dedicat evenimentului, 0724187845 (rezervari pe whsatsapp sau sms).

 

In ziua evenimentului, vei avea posibilitatea sa contribui la visul nostru donand bani in urnele special amenajate sau prin contul nostru bancar destinat acestui scop.

Donatiile pot fi facute incepand din acest moment, folosind detaliile de mai jos:

 

Cont : RO31INGB0000999911704082

Beneficiar: Arthesium

Detalii: Donație 10 septembrie

 

Alaturi de noi, ati contribuit la dezvoltarea unei comunitati de exceptie, iar acum va cerem sustinerea pentru a duce acest proiect la nivelul urmator. Impreuna, putem face ca Teatrul Arthesium sa aiba propriul sau spatiu magic, unde povestile vor prinde viata, iar emotia va fi transmisa din suflet in suflet.

 

Nu rata aceasta ocazie speciala de a te conecta cu emotiile si cu lumea minunata a teatrului. Vino sa traiesti impreuna cu noi aceasta experienta unica si sa fim impreuna artisti in cautarea propriului teatru!

Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: