TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

SPECTACOLE LUNA MAI 2023

Cu mare bucurie vă invităm la spectacolele de teatru organizate de Teatrul Independent Arthesium, care vor avea loc în luna mai 2023! Pregătim pentru dumneavoastră un repertoriu bogat și divers, care va cuprinde atât piese clasice, cât și producții contemporane, realizate de artiști talentați și pasionați de teatru. 

 

Fie că sunteți un iubitor înrăit al teatrului sau că sunteți în căutarea unei experiențe culturale noi și incitante, sunteți bineveniți la Teatrul Independent Arthesium! Vă garantăm că veți avea parte de momente deosebite și că veți fi fascinați de magia teatrului, de jocul actorilor și de povestea captivantă a fiecărei piese.

 

În plus, atmosfera intimă și prietenoasă a teatrului nostru vă va face să vă simțiți ca acasă și să vă bucurați de fiecare moment al spectacolului. Vă așteptăm cu brațele deschise și cu sufletul plin de entuziasm să vă alăturați nouă și să descoperiți fascinația artei teatrale!

 

Nu uitați să verificați programul spectacolelor noastre și să vă rezervați din timp biletele, deoarece locurile sunt limitate.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag!

Copyright © 2023 Teatrul Independent Arthesium.
Toate drepturile rezervate.

 

TEATRUL INDEPENDENT ARTHESIUM

E-mail: arthesium@yahoo.com

Telefon: 0724 187 845

 

URMĂREȘTE-NE PE: